ΕΠΟΧΙΑΚΑ - ΔΩΡΑ - ΟΙΚΙΑΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΨΙΛΙΚΑ - ΣΧΟΛΙΚΑ - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - ΤΡΟΦΙΜΑ

ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Προόδου 2, Αιγάλεω

Τηλ: 210 3416691-2
από Κηφισό, με κατεύθυνση πρός Πειραιά, 1ος δρόμος δεξιά μετά το ΙΚΕΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΑ για πελάτες ESHOP και όχι μόνο!

  • Υποστηρίζουμε έμπρακτα τους πελάτες μας και τους παρέχουμε δωρεάν εργαλεία για την ανάπτυξή τους!
  • Η εταιρεία Τσαγκογέωργας ΑΕ είναι η πρώτη εταιρεία χονδρικής στην Ελλάδα που παρέχει τις παρακάτω διευκολύνσεις στους πελάτες τις και τους δίνει τη δυνατότητα να εμπορεύονται χιλιάδες προϊόντα με μηδενικό στόκ και πραγματικά μηδενικό ρίσκο!

 

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ (απλώς καταχωρείτε τα στοιχεία σας - διαδικασία 30'')

ΠΩΣ: Πηγαίνετε στο eshop μας -> Πατήστε πάνω πάνω δεξιά (στη γκρί μπάρα) το κουμπί "Σύνδεση/Εγγραφή" -> Κάντε "Εγγραφή Νέου Χρήστη" ή αν είστε ήδη εγγεγραμένος κάντε "Σύνδεση Χρήστη" -> Όταν ολοκληρώσετε επιτυχώς σας βγάζει στην αρχική οθώνη eshop όπου πατάτε πάνω πάνω δεξιά (στη γκρί μπάρα) "Ο Λογαριασμός μου (ονομά σας)" -> Από το μενού που ανοίγει διαλέγετε το μπλέ κουμπί "Δωρεάν Εργαλεία" -> Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο εργαλείο θέλετε δωρεάν και απεριόριστα!

 

ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ: 

 

1) Xml - ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

Ανεβάστε όλα τα προϊόντα μας στο δικό σας eshop μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Πρόκειται για ένα νέο, επαναστατικό αρχείο το οποίο θα σας λύσει τα χέρια!

Κάντε download και στη συνέχεια import του αρχείου xml στο δικό σας eshop*.

Σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχουν ανεβεί όλα τα προϊόντα μας στο δικό σας eshop και θα μπορείτε να τα πουλάτε ως δικά σας, χωρίς εμείς να φαινόμαστε πουθενά.

Τα προϊόντα ανεβαίνουν μαζί με τις φωτογραφίες, έτσι κυριολεκτικά σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχετε γεμίσει το eshop σας με χιλιάδες είδη!

Το αρχείο xml είναι συνδεδεμένο live με την αποθήκη μας και κάθε φορά που το κατεβάζετε έχετε πραγματική εικόνα των αποθεμάτων και όλων των πληροφοριών που περιέχει.

Σας παρέχει όλα τα προϊόντα τα οποία είναι ανεβασμένα τη δεδομένη χρονική στιγμή στο δικό μας eshop, με όλες τις πληροφορίες τους όπως: Κωδικός, Περιγραφή, Τιμή, ΦΠΑ, Μονάδα μέτρησης, Κατηγορία προϊόντος και Διαθεσιμότητα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και γεμίστε με χιλιάδες προϊόντα το eshop σας με μηδενικό ρίσκο, εφόσον θα προμηθεύεστε μόνο προϊόντα που σας τα έχουν ήδη παραγγείλει. Στήνετε δηλαδή ένα τεράστιο ηλεκτρονικό κατάστημα με χιλιάδες είδη και με μηδενικό κόστος.

Η εταιρεία Τσαγκογέωργας ΑΕ είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που παρέχει αυτό το εργαλείο στους πελάτες τις και μάλιστα δωρεάν!

* Για να κάνετε import του xml στο δικό σας eshop θα πρέπει να το ζητήσετε από το κατασκευαστή του site σας, αφού πρώτα κατεβάσετε ένα xml και του το δείξετε. Ο κατασκευαστής θα σας το φτιάξει μία φορά και στη συνέχεια θα μπορείτε μόνοι σας να ανεβάζετε κάθε μέρα το νέο xml, με οποιεσδήποτε αλλαγές ισχύουν τη δεδομένη χρονική στιγμή (ενημερωμένα αποθέματα, αλλαγές φωτογραφιών, αλλαγές σε χρώματα, αλλαγές περιγραφών κλπ.)

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗΣ XML ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

 

2) Xml – ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Ανεβάστε τα προϊόντα μιας συγκεκριμένης κατηγορίας στο δικό σας eshop μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Απλώς κατεβάζετε το xml και πάνω πάνω, στη μπάρα διεύθυνσης μετά το “category_id=” βάζετε τον αριθμό της κατηγορίας που θέλετε*.

*Για να δείτε τι “αριθμό id” έχει η κάθε κατηγορία μας και να βρείτε αυτή που σας ανδιαφέρει, κάντε download στο παρακάτω Excel Κατηγοριών Προιόντων

 

3) Xml –ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Ανεβάστε τις δικές μας κατηγορίες προϊόντων στο eshop σας και γλιτώστε χρόνο!

Χρησιμοποιείστε αυτό το αρχείο προκειμένου να στήσετε το eshop σας με βάση τις δικές μας κατηγορίες.

Στη συνέχεια κάθε φορά που θα κάνετε Import ενός από τα παραπάνω “xml-προϊόντων”, αυτά θα πηγαίνουν και θα κουμπώνουν αυτόματα σε κάποια από τις κατηγορίες, χωρίς εσείς να χρειαστεί να κάνετε τίποτα! Έτσι στήνετε ένα τεράστιο ηλεκτρονικό κατάστημα με χιλιάδες είδη σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗΣ XML ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

 

4) excel – ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

Περιέχει όλα τα προϊόντα μας και τη διαθεσιμότητά τους αυτή τη στιγμή!

Περιέχει όλα τα προϊόντα τα οποία είναι ανεβασμένα τη δεδομένη χρονική στιγμή στο eshop μας.

Για όλα αυτά τα προϊόντα σας δίνει ότι πληροφορία χρειάζεστε όπως Κωδικό, Περιγραφή, Τιμή, ΦΠΑ, Μονάδα μέτρησης, Κατηγορία προϊόντος και Διαθεσιμότητα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Σας δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσετε όλα τα προϊόντα μας μαζικά και εύκολα στο δικό σας eshop και να γνωρίζετε αν πάσα στιγμή το πραγματικό απόθεμά τους.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗΣ excel ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

 

5) excel – ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Ανεβάστε τις δικές μας κατηγορίες προϊόντων στο eshop σας και γλιτώστε χρόνο!

Περιέχει όλο το δέντρο με τις κατηγορίες όπως τις έχουμε στημένες στο eshop μας, προκειμένου να τις χρησιμοποιήσετε στο δικό σας eshop.

Στη συνέχεια κάθε φορά που θα ανεβάζετε με excel τα προϊόντα μας, αυτά θα πηγαίνουν και θα κουμπώνουν αυτόματα σε κάποια από τις κατηγορίες, χωρίς εσείς να χρειαστεί να κάνετε τίποτα! Έτσι στήνετε ένα τεράστιο ηλεκτρονικό κατάστημα με χιλιάδες είδη σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Κατεβάστε το Excel με τις Κατηγορίες

 

6) Download Φωτογραφιών

Κατεβάστε όποια φωτογραφία μας θέλετε δωρεάν σε μορφή jpg.

Πώς; Πηγαίνετε στο eshop μας και κάντε Εγγραφή ή Σύνδεση, στη συνέχεια βρείτε το είδος που σας ενδιαφέρει, πατήστε δεξί κλικ και μετά “αποθήκευση εικόνας ως” , τόσο απλά…

Χρησιμοποιήστε τις φωτογραφίες στο δικό σας eshop, σε διαφημιστικά έντυπα κλπ. και εκτοξεύστε τις πωλήσεις σας με μηδενικό κόστος!

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ:

Τα πνευματικά δικαιώματα όλων των φωτογραφιών και των αρχείων που σας παρέχουμε ανήκουν στην εταιρεία Τσαγκογέωργας ΑΕ και η χρήση τους θα πρέπει να γίνετε με αποκλειστικό σκοπό τη μεταπώληση προϊόντων τα οποία οφείλετε να προμηθεύεστε από εμάς. Σε περίπτωση που η εταιρεία αντιληφθεί το αντίθετο, διατηρεί κάθε νόμιμο δικαίωμα να κινηθεί νομικά εναντίον του πελάτη.