ΕΠΟΧΙΑΚΑ - ΔΩΡΑ - ΟΙΚΙΑΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΨΙΛΙΚΑ - ΣΧΟΛΙΚΑ - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - ΤΡΟΦΙΜΑ

ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Προόδου 2, Αιγάλεω

Τηλ: 210 3416691-2
από Κηφισό, με κατεύθυνση πρός Πειραιά, 1ος δρόμος δεξιά μετά το ΙΚΕΑ

FAQ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3416691-2 για να καταγράψουμε τα στοιχεία σας, ούτος ώστε από εδώ και πέρα να λαμβάνεται τους τιμοκαταλόγους μας εντελώς δωρεάν.

Ο τιμοκατάλογός μας αποστέλλεται εντελώς δωρεάν, χωρίς καμία δέσμευση από τη πλευρά σας.

Γιατί μπορείτε να δείτε ενδεικτικά τη ποικιλία προϊόντων που έχουμε για κάθε εποχή και να πάρετε μια ιδέα από τις τιμές μας. Στον επόμενο τιμοκατάλογο οι τιμές ενδέχεται να έχουν αλλάξει, παρόλα αυτά μπορείτε να βγάλετε κάποια συμπεράσματα για τη περασμένη σεζόν.

Σκοπός μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να αγοράσουν τη μικρότερη δυνατή ποσότητα από ένα είδος και εν συνεχεία αν τους ικανοποιεί, να το αναπαραγγέλνουν ξανά και ξανά. Παρόλα αυτά, προκειμένου να εξυπηρετηθείτε καλύτερα, είναι προϊόντα όπου αυτό θα πρέπει να αποφεύγεται. Αν για παράδειγμα αγοράζατε τα ποτήρια σε μονάδες, είναι σίγουρο ότι θα έφταναν στο χώρο σας σπασμένα. Γίνεται λοιπόν μεγάλη προσπάθεια από τη πλευρά μας να σας προσφέρουμε τέτοιου είδους προϊόντα, στις μικρότερες δυνατές αυτόνομες και ασφαλείς συσκευασίες.

Η συντριπτική πλειοψηφία των προϊόντων είναι δικής μας εισαγωγής και φέρουν υποχρεωτικά ετικέτα με τα πλήρη στοιχεία μας και τις προβλεπόμενες ενδείξεις ασφαλείας στα Ελληνικά. Αυτό γίνεται προκειμένου να είμαστε σύμφωνοι με τις ισχύουσες διατάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Προϊόντα «ανώνυμα» και χωρίς επισήμανση είναι ικανά να δημιουργήσουν προβλήματα νομικής φύσεως στους πελάτες μας, κάτι που δε θα το επιτρέπαμε ποτέ ως υπεύθυνος και συνεπής συνεργάτης σας.

Τα περισσότερα barcode των προϊόντων μας είναι “I 2 of 5 without check digit” και "Code 128". Δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή στον σκάνερ σας. Αν συνεχίζετε να έχετε πρόβλημα τηλεφωνήστε μας στο 210 3416691-2 και ζητήστε να μιλήσετε με το προγραμματιστή της εταιρίας μας, προκειμένου να σας βοηθήσει.

Όταν ξεκινάει ένα ηχογραφημένο μήνυμα, ξεκινάει και η χρέωση σας. Επίσης ακόμα και αν όλα τα τηλέφωνα είναι κατειλημμένα, εσείς θα συνεχίζετε να περιμένετε και κατ’επέκταση να χρεώνεστε. Αποφεύγουμε τέτοιου είδους πρακτικές. Η διαφήμιση μας εις βάρος σας, δεν αρμόζει στο γνήσιο ενδιαφέρον που σας δείχνουμε.

Όχι, η Τσαγκογεώργας ΑΕ είναι εταιρεία χονδρικής πώλησης και απευθύνεται μόνο σε εμπόρους και επαγγελματίες συναφών ειδών. Σε καμία περίπτωση δε πουλάμε λιανική και αυτό γίνεται για να προστατέψουμε τους πελάτες μας.

Ναι και μάλιστα σας παρέχουμε έκπτωση 3% .

Η χρήση της χρεωστικής, πιστωτικής κάρτας μπορεί να γίνει κατά τις αγορές σας από το χώρο του καταστήματος ή από το eshop μας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο και αν η παραγγελία σας δεν έχει συσκευαστεί ή αποχωρήσει από το κατάστημα, είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείτε.

Δεν έχουμε πλαφόν κόστους, γιατί δε είναι στις προθέσεις μας η πίεση και το στοκάρισμα των πελατών μας. Έχουμε απλώς να προσφέρουμε ταχυκίνητα προϊόντα σε πολύ καλές τιμές, και αυτό είναι που μας εξασφαλίζει την εμπιστοσύνη και τις επαναλαμβανόμενες παραγγελίες σας. 

Παραγγελίες Μικρότερες των 40€ (προ ΦΠΑ) γίνονται δεκτές, όμως η μεταφορά θα πρέπει να οργανωθεί απο το πελάτη (παραλαβή απο το κατάστημα).
Παραγγελίες Μεγαλύτερες των 40€ (προ ΦΠΑ), απολαμβάνουν δωρεάν μεταφορά εντός Αθηνών (στο κατάστημά σας ή το πρακτορείο σας). 

Όταν αγοράσετε κάτι από την εταιρεία μας δε πληρώνετε ΦΠΑ. Στη συνέχεια η παραγγελία φτάνει στο τελωνείο της χώρας σας όπου και θα πρέπει να καταβάλλετε τον ΦΠΑ που προβλέπει για τα εν λόγω προϊόντα η ισχύουσα νομοθεσία του κράτους σας.

• Αυτό δεν είναι εφικτό, γιατί δε μπορούμε έτσι να εξασφαλίσουμε ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα δε θα διοχετευθούν στην Ελληνική αγορά (κάτι που θα ήταν παράνομο εφόσον δεν έχει καταβληθεί ο ΦΠΑ). Για να μη καταβληθεί ο ΦΠΑ λοιπόν θα πρέπει τα προϊόντα να μεταφερθούν από εμάς στο αντίστοιχο μεταφορικό πρακτορείο απόπου και θα φύγουν για τη χώρα σας.

• Παρόλα αυτά όμως για χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορεί υπό προυποθέσεις να γίνει το εξής: Έρχεστε στο κατάστημά μας, ψωνίζετε, καταβάλετε κανονικά τον ΦΠΑ, φορτώνετε τα πράγματα, σταματάτε στο τελωνείο της χώρας σας και ξαναπληρώνετε ΦΠΑ, τους ζητάτε όμως να σας σφραγίσουν το τιμολόγιο μας και να σας δίνουν τα σχετικά έγγραφα προκειμένου να μας τα στείλετε και να σας επιστρέψουμε τον ΦΠΑ. Η παρούσα διαδικασία είναι σχετικά περίπλοκη και διαφέρει από χώρα σε χώρα γι’αυτό θα πρέπει να συζητηθεί μεταξύ μας πριν εφαρμοστεί.

Εμείς συσκευάζουμε τη παραγγελία σας και τη μεταφέρουμε ως το πρακτορείο της επιλογής σας εντός Αθηνών, εντελώς δωρεάν(για παραγγελίες μεγαλύτερες από 40€ προ ΦΠΑ).

Από εκεί και πέρα το κόστος του πρακτορείου καλύπτεται από τη πλευρά σας και ανάλογα με το διακανονισμό που έχετε κάνει μαζί του.

Παρόλα αυτά εμείς κάνουμε ότι είναι δυνατόν, ώστε να συσκευάσουμε τη παραγγελία σας με τρόπο που θα σας κοστίσει το λιγότερο δυνατό κατά τη μεταφορά της.

Φυσικά και μπορείτε. Εξαγωγή προϊόντων μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε χώρα, είτε αυτή ανήκει στην Ευρωπαϊκή ένωση είτε όχι.

Διαλέγετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν από τον ενεργό τιμοκατάλογό μας και μας στέλνετε τη παραγγελία σας με fax ή e-mail.

Οι τιμές είναι αυτές που αναγράφονται στο τιμοκατάλογο και οι πληρωμές των πελατών εξωτερικού είναι πάντα μετρητοίς.

Tο τμήμα παραγγελιών επιβεβαιώνει άμεσα τη διαθεσιμότητα των κωδικών σας και επικοινωνεί μαζί σας για να σας αποστείλει το τελικό προτιμολόγιο (Proforma Invoice), καθώς και να σας ενημερώσει για την υπόλοιπη διαδικασία.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να σας προτείνουμε μεταφορικά πρακτορεία, ενδεικτικές χρεώσεις μεταφοράς και να λύσουμε οποιαδήποτε γραφειοκρατική ή διαδικαστική απορία σας απασχολεί. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει και πραγματοποιεί εξαγωγές σε χώρες όπως η Κύπρος, η Βουλγαρία η Πολωνία και η Σουηδία οι οποίες ανήκουν στην Ευρωπαϊκή ένωση, καθώς και σε χώρες εκτός ευρωζώνης όπως η Αλβανία, η Ουκρανία και η Κροατία.

Φυσικά και μπορείτε. Πολλοί πελάτες επιλέγουν αυτό τον τρόπο γιατί θέλουν να διαλέξουν οι ίδιοι τα προϊόντα τους, να τα δουν ζωντανά.

Έτσι ξεδιαλέγετε τη παραγγελία σας και στη συνέχεια τη συσκευάζουμε προσεκτικά και την αποστέλλουμε εμείς στο κατάστημά σας (εντός Αθηνών) ή στο αντίστοιχο μεταφορικό πρακτορείο (αν εδρεύετε εκτός Αθηνών), αρκεί να πληρείτε το ελάχιστο όριο των 40€ προ ΦΠΑ.

Όταν αγοράσετε κάτι από την εταιρεία μας δε πληρώνεται ΦΠΑ. Στη συνέχεια η παραγγελία φτάνει στο χώρο σας και ξεκινάτε να πουλάτε. Ο ΦΠΑ αποδίδεται στο κράτος σας κατά τη πώληση των προϊόντων αυτών. Το ύψος του ΦΠΑ που αποδίδετε έχει να κάνει καθαρά με τους συντελεστές ΦΠΑ στο κράτος σας.

Η παραγγελία σας θα συσκευαστεί από την εταιρεία μας με προσοχή και θα μεταφερθεί δωρεάν από το φορτηγό μας ως το πρακτορείο της επιλογής σας, εντός Αθηνών (παραγγελίες άνω των 40€ προ ΦΠΑ).

Αν δε γνωρίζετε κάποιο πρακτορείο, μπορούμε να σας προτείνουμε εμείς.

Σε κάθε νέο τιμοκατάλογο μας θα βρείτε και πληθώρα από νέα είδη. Κάθε χρόνο κυκλοφορούν 5 νέοι τιμοκατάλογοι μας. Σκοπός μας είναι να ανανεώνουμε διαρκώς τη γκάμα μας με έξυπνα και ταχυκίνητα προϊόντα, προκειμένου να υπάρχει συνεχής ροή και να μη στοκάρουν οι πελάτες μας.

Όταν μας δίνετε μια παραγγελία, ελέγχουμε προσεκτικά τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και σας ενημερώνουμε για οτιδήποτε δεν έχει επαρκές υπόλοιπο. Στη συνέχεια γίνεται η εξόφληση του τιμολογίου και η παραγγελία δίνεται αμέσως για περισυλλογή. Έτσι θεωρητικά δε μπορεί να προκύψει πρόβλημα. Παρόλα αυτά, στο λιγοστό διάστημα που μεσολαβεί από τον έλεγχο αποθέματος εώς τη περισυλλογή, έχει τύχει να εξαντληθεί κάποιο προϊόν. Στη περίπτωση αυτή το προϊόν αυτό δεν σας έχει τιμολογηθεί. Σχετικά με το υπόλοιπο που προκύπτει είτε μπορεί να συμψηφιστεί στην επόμενη παραγγελία σας (όποτε και αν είναι αυτή) είτε μπορείτε να μας δώσετε ένα λογαριασμό σας και να σας το καταθέσουμε άμεσα.

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για κάθε είδος είναι η μονάδα εκτός αν αναγράφεται κάτι διαφορετικό στα ταμπελάκια του τιμοκαταλόγου ή τις ετικέτες ραφιών. Αν για παράδειγμα ένα προϊόν αναγράφει x12ΤΕΜ σημαίνει ότι πωλείται σε δωδεκάδες, δηλαδή μπορείτε να αγοράσετε 12ΤΕΜ ή 24ΤΕΜ ή 36ΤΕΜ κ.ο.κ.

Μετρητά (5% έκπτωση)

Επιταγή (εώς και 3μηνη)

Χρεωστική, Πιστωτική κάρτα (3% έκπτωση)

Αγορά απο Courier (5% έκπτωση)

*Για αναλυτικότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

1)Τηλεφωνικά: 210-3416 691-2

2)Με fax: 210-3416 639-696

3)Από το Website: Μέσω e-shop ή μέσω απλού e-mail

4)Επίσκεψη στο Κατάστημα

*Για αναλυτικότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Όλες τις παραγγελίες που βρίσκονται εντός Αθηνών και στα ευρύτερα όρια της πρωτεύουσας, διανέμονται από φορτηγά της εταιρείας μας εντελώς δωρεάν, αρκεί να υπερβαίνουν το όριο των 40€ (προ ΦΠΑ)*.

Τα δρομολόγια είναι οργανωμένα ανά περιοχές, με σκοπό να εξυπηρετούνται όλες οι περιοχές άμεσα. Μπορείτε να ενημερωθείτε την ώρα που δίνεται τη παραγγελία σας για το ακριβές πρόγραμμα των δρομολογίων.

*Προσοχή η μεταφορά δεν εκτελείτε σε δρόμους που δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία του φορτηγού ή είναι αδύνατη η σταση εκφόρτωσης (πχ. Πεζόδρομοι, Σύνταγμα, Πανεπιστημίου)

• ΤΤ-100% : Προκαταβάλλετε το ποσό της παραγγελίας σας σε ένα από τους λογαριασμούς μας και μας στέλνετε την απόδειξη. Με το που εμφανιστεί το ποσό στο λογαριασμό μας αποστέλλουμε αμέσως τη παραγγελία σας. 

• LC : Ανοίγεται LC στη τράπεζά σας για τη συγκεκριμένη παραγγελία.