ΕΠΟΧΙΑΚΑ - ΔΩΡΑ - ΟΙΚΙΑΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΨΙΛΙΚΑ - ΣΧΟΛΙΚΑ - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - ΤΡΟΦΙΜΑ

ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Προόδου 2, Αιγάλεω

Τηλ: 210 3416691-2
από Κηφισό, με κατεύθυνση πρός Πειραιά, 1ος δρόμος δεξιά μετά το ΙΚΕΑ

Πρακτορεία Μεταφορών

Αν είστε πελάτης Εκτός Αθηνών, η διανομή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται από το πρακτορείο μεταφορών το οποίο θα μας υποδείξετε, με δική σας χρέωση (εμείς στέλνουμε δωρεάν εώς και το πρακτορείο σας -εντός Αθηνών- για παρραγγελίες άνω των 40€ πρό ΦΠΑ).

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε κάποιο πρακτορείο, μπορείτε να πατήσετε εδώ προκειμένου να δείτε μια μεγάλη λίστα από πρακτορεία που συλλέξαμε προκειμένου να σας βοηθήσουμε. Να σημειωθεί ότι αυτή η λίστα έγινε πρός δική σας διευκόλυνση, και η εταιρεία μας δεν έχει καμία ανάμιξη και ευθύνη ως προς τη συνεργασία σας με το οποιοδήποτε πρακτορείο περιέχει.  

Είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ότι τα πρακτορεία μεταφορών χρεώνουν συνήθως ανά κιβώτιο, γι’αυτό κι εμείς κατά τη συσκευασία της παραγγελίας σας προσπαθούμε να τη συσκευάσουμε σε όσο το δυνατόν λιγότερα κιβώτια, λαμβάνοντας όμως πάντα υπόψιν τη μέγιστη ασφάλεια των προϊόντων σας. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να  καλέσετε το πρακτορείο που επιλέξατε, προκειμένου να σας δώσουν μια αίσθηση για τις χρεώσεις τους και το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων. 

xondriki-metaforika-praktoria