Έξυπνη Ταξινόμηση

 

Για να κάνετε την επίσκεψή σας στην Αποθήκη Χονδρικής - Cash&Carry εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική χρησιμοποιείστε το κουμπί "Έξυπνη Ταξινόμηση":

  • Καταχωρήστε από το χώρο σας τους κωδικούς που επιθυμείτε, στο eshop χονδρική.

Στη συνέχεια μπείτε στο καλάθι σας και πατήστε πάνω δεξιά το κουμπί "Έξυπνη Ταξινόμηση" . Τα προϊόντα σας ταξινομούνται αυτόματα κατά διάδρομο-ράφι αποθήκευσης. Εκτυπώνετε ή Αποθηκέυετε σε PDF το ταξινομημένο καλάθι σας, με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες όπως φωτογραφίαδιαθεσιμότητα,  και όλα τα χαρακτηριστικά του είδους.

Όταν επισκεφθείτε το κατάστημα, έχετε μαζί σας το χαρτί που τυπώσατε ή το αρχείο που αποθηκέυσατε (πχ στο κινητό σας) και πηγαίνετε κατευθείαν στους διαδρόμους και τα ράφια που σας ενδιαφέρουν, με τη σειρά, βρίσκοντας εύκολα, γρήγορα και με ακρίβεια όλα αυτά που θέλετε.   

  • Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και σε παραγγελίες που έχετε ήδη ολοκληρώσει μέσα απο το eshop χονδρική:

Κάνετε Σύνδεση (log in) στο eshop χονδρική με το email και το κωδικό σας. Στη συνέχεια πάνω δεξιά της οθόνης δείχνει ένα ανθρωπάκι και απο κάτω την επωνυμία σας. Πατάτε πάνω στην επωνυμία σας και σας οδηγεί στην Οθόνη Διαχείρισης του Λογαριασμού σας. Αριστερά της οθόνης αυτής, έχει ένα μενού απο το οποίο επιλέγετε "Οι παραγγελίες μου". Πατάτε πάνω σε όποια απο τις παραγγελίες σας θέλετε για να τη δείτε. Όταν ανοίξει η παραγγελία σας, πατήστε πάνω δεξιά το κουμπί "Έξυπνη Ταξινόμηση" .

Τα προϊόντα σας ταξινομούνται αυτόματα κατά διάδρομο-ράφι αποθήκευσης. Εκτυπώνεται ή Αποθηκέυεται σε PDF το ταξινομημένο καλάθι σας, με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες όπως φωτογραφίαδιαθεσιμότητα,  και όλα τα χαρακτηριστικά του είδους.

Όταν επισκεφθείτε το κατάστημα, έχετε μαζί σας το χαρτί που τυπώσατε ή το αρχείο που αποθηκέυσατε (πχ στο κινητό σας) και πηγαίνετε κατευθείαν στους διαδρόμους και τα ράφια που σας ενδιαφέρουν, με τη σειρά, βρίσκοντας εύκολαγρήγορα και με ακρίβεια όλα αυτά που θέλετε.