Συχνές Ερωτήσεις Παραγγελίες

Παραγγελίες

 

Δεν έχω κατάστημα αλλά θέλω να ψωνίσω πολλά πράγματα, γίνεται?

Όχι! Η Τσαγκογεώργας ΑΕ είναι εταιρεία που κάνει μόνο χονδρική πώληση και απευθύνεται μόνο σε εμπόρους και επαγγελματίες συναφών ειδών. Σε καμία περίπτωση δε πουλάμε λιανική και αυτό γίνεται για να προστατέψουμε τους πελάτες μας.

Πελάτες λιανικής και καταστήματα ή επαγγελματίες με διαφορετικό αντικείμενο:

  1. Πατήστε εδώ για να ανατρέξετε στα tsago Brand site μας και να προμηθευτείτε τα προϊόντα από κάποιον συνεργάτη μας.
  2. Πατήστε εδώ για να ψωνίσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν από τους συμβεβλημένους συνεργάτες μας του "super-geitonia.gr".

Σε τι είδους καταστήματα πουλάτε?

Η εταιρεία Τσαγκογέωργας ΑΕ είναι εταιρεία εισαγωγών και χονδρικής πώλησης και απευθύνεται 

μόνο σε εμπόρους και επαγγελματίες συναφών ειδών.  

Η πολιτική "Χονδρικής" της εταιρείας είναι πολύ αυστηρή, με απόλυτο σκοπό να προφυλάξει τα συμφέροντα των πελατών της.

Παρακάτω μία λίστα με μερικά ενδεικτικά επαγγέλματα, δυνατής συνεργασίας:

ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΕΙΔΗ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ

E-SHOP

ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΨΙΛΙΚΑ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ

ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΕΙΔΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ΧΑΡΤΙΚΑ - ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗ

ΑΝΘΗ-ΦΥΤΑ

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΖΑΧΑΡΩΔΗ

ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

1 ΕΥΡΩ

κλπ…

κλπ…


Έχετε πλαφόν συνολικού κόστους παραγγελίας?

Κανένα πλαφόν δεν εφαρμόζεται για αγορές από το κατάστημα.  Καμία δέσμευση αγοράς σε κούτες και κανένα πλαφόν κόστους ανά κωδικό, δεν υφίστανται.

Δεν είναι στις προθέσεις μας η πίεση και το στοκάρισμα των πελατών μας. Έχουμε απλώς να προσφέρουμε ταχυκίνητα προϊόντα σε πολύ καλές τιμές χονδρικής, και αυτό είναι που μας εξασφαλίζει την εμπιστοσύνη και τις επαναλαμβανόμενες παραγγελίες σας.

Μόνο όσον αφορά τη δωρεάν παράδοση εντός Αθηνών (κατάστημα ή πρακτορείο) εφαρμόζεται το εξαιρετικά χαμηλό όριο των 40€ (προ ΦΠΑ).


Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για κάθε είδος?

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για κάθε είδος είναι η μονάδα εκτός αν αναγράφεται κάτι διαφορετικό στα ταμπελάκια του τιμοκαταλόγου ή τις ετικέτες ραφιών.

Αν για παράδειγμα ένα προϊόν αναγράφει x12ΤΕΜ σημαίνει ότι πωλείται σε συσκευασία των δώδεκα, δηλαδή μπορείτε να αγοράσετε 12ΤΕΜ ή 24ΤΕΜ ή 36ΤΕΜ κ.ο.κ.


Γιατί δε πουλάτε όλα τα προϊόντα ένα ένα?

Σκοπός μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να αγοράσουν τη μικρότερη δυνατή ποσότητα από ένα είδος και εν συνεχεία αν τους ικανοποιεί, να το αναπαραγγέλνουν ξανά και ξανά.

Παρόλα αυτά, προκειμένου να εξυπηρετηθείτε καλύτερα, είναι προϊόντα όπου αυτό θα πρέπει να αποφεύγεται. Αν για παράδειγμα αγοράζατε τα ποτήρια σε μονάδες, είναι σίγουρο ότι θα έφταναν στο χώρο σας σπασμένα.

Γίνεται λοιπόν μεγάλη προσπάθεια από τη πλευρά μας να σας προσφέρουμε τέτοιου είδους προϊόντα, στις μικρότερες δυνατές αυτόνομες και ασφαλείς συσκευασίες.


Πώς μπορώ να παραγγείλω?

  1. eshop χονδρική
  2. Συμπληρώνοντας την "Έξυπνη Φόρμα Παραγγελίας"
  3. Τηλεφωνικά: 210 3416691 - 2
  4. Επίσκεψη στην Αποθήκη Χονδρικής - κατάστημα Cash&Carry
  5. mail στο sales@tsago.gr
  6. φάξ στο 210 3416639 - 696

Για αναλυτικότερες πληροφορίες πατήστε εδώ


Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής?

Τραπεζική Μεταφορά (5% έκπτωση)

Χρεωστική, Πιστωτική κάρτα (3% έκπτωση)

Αντικαταβολή στον οδηγό της εταιρείας μας (5% έκπτωση)

Μετρητά κατά τη παραλαβή από το κατάστημα (5% έκπτωση)

Για αναλυτικότερες πληροφορίες πατήστε εδώ


Δέχεστε πληρωμή μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας?

Ναι και μάλιστα σας παρέχουμε έκπτωση 3% .

Η χρήση της χρεωστικής, πιστωτικής κάρτας μπορεί να γίνει κατά τις αγορές σας από το χώρο του καταστήματος ή από το eshop χονδρικής.


Το κατάστημα μου βρίσκεται εντός Αθηνών (πχ Πειραιά, Γλυφάδα κλπ) και έδωσα τηλεφωνική παραγγελία, θα μου τα φέρετε δωρεάν?

Όλες τις παραγγελίες που βρίσκονται εντός Αθηνών και στα ευρύτερα όρια της πρωτεύουσας, διανέμονται από φορτηγά της εταιρείας μας εντελώς δωρεάν, αρκεί να υπερβαίνουν το όριο των 40€ (προ ΦΠΑ)*.

Τα δρομολόγια είναι οργανωμένα ανά περιοχές (δείτε εδώ τις περιοχές εξυπηρέτησης δρομολογίων), με σκοπό να εξυπηρετούνται όλες οι περιοχές άμεσα.

Μπορείτε να ενημερωθείτε την ώρα που δίνετε τη παραγγελία σας για το ακριβές πρόγραμμα των δρομολογίων.

*Προσοχή η μεταφορά δεν εκτελείται σε δρόμους που δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία του φορτηγού ή είναι αδύνατη η στάση εκφόρτωσης (πχ. Πεζόδρομοι, Σύνταγμα, Πανεπιστημίου)  


Έχω κατάστημα στην επαρχία, πως θα έρθει η παραγγελία στο χώρο μου?

Η παραγγελία σας θα συσκευαστεί από την εταιρεία μας με προσοχή και θα μεταφερθεί δωρεάν από το φορτηγό μας ως το πρακτορείο της επιλογής σας, εντός Αθηνών (παραγγελίες άνω των 40€ προ ΦΠΑ).

Αν δε γνωρίζετε κάποιο πρακτορείο, μπορείτε να συμβουλευτείτε αύτη τη λίστα ή να σας προτείνουμε εμείς.

 


Το κόστος μεταφοράς με πρακτορείο το χρεώνομαι εγώ ή εσείς?

Εμείς συσκευάζουμε τη παραγγελία σας και τη μεταφέρουμε ως το πρακτορείο της επιλογής σας εντός Αθηνών, εντελώς δωρεάν(για παραγγελίες μεγαλύτερες από 40€ προ ΦΠΑ).

Από εκεί και πέρα η διανομή πραγματοποιείται από το πρακτορείο μεταφορών - επιλογής, ευθύνης και χρέωσης  του πελάτη.

Σημαντικό: Οι παραγγελίες συσκευάζονται προσεκτικά σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερα κιβώτια προκειμένου να μειωθεί το μεταφορικό κόστος.  Αυτό βέβαια πραγματοποιείται, μέχρι το σημείο όπου δεν κινδυνεύει η ασφάλεια των προϊόντων σας και στα πλαίσια όπου το βάρος της κάθε κούτας είναι διαχειρίσιμο από μέσους ανθρώπους. 


Μπορώ να έρθω από το κατάστημα, να διαλέξω, και μετά να μου τα στείλετε στο χώρο μου?

Φυσικά και μπορείτε. Πολλοί πελάτες επιλέγουν αυτό τον τρόπο γιατί θέλουν να διαλέξουν οι ίδιοι τα προϊόντα τους, να τα δουν ζωντανά.

Έτσι επισκέπτεστε μία από τις μεγαλύτερες αποθήκες χονδρικής εποχιακών στην Ελλάδα και συλλέγετε τη παραγγελία σας. Στη συνέχεια τη συσκευάζουμε προσεκτικά και την αποστέλλουμε εμείς στο κατάστημά σας (εντός Αθηνών) ή στο αντίστοιχο μεταφορικό πρακτορείο (αν εδρεύετε εκτός Αθηνών), αρκεί να πληρείται το ελάχιστο όριο των 40€ προ ΦΠΑ.


Έδωσα μια παραγγελία και θέλω να συμπληρώσω ή να ακυρώσω κάτι?

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο και αν η παραγγελία σας δεν έχει συσκευαστεί ή αποχωρήσει από το κατάστημα, είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε την αλλαγή που επιθυμείτε.

 


Κατέθεσα το ποσόν της παραγγελίας μου αλλά όταν έφτασε έλειπε κάποιο προϊόν επειδή εξαντλήθηκε τελευταία στιγμή. Τι θα γίνει με το υπόλοιπο?

Όταν μας δίνετε μια παραγγελία, ελέγχουμε προσεκτικά τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και σας ενημερώνουμε για οτιδήποτε δεν έχει επαρκές υπόλοιπο.

Στη συνέχεια γίνεται η εξόφληση του τιμολογίου και η παραγγελία δίνεται αμέσως για περισυλλογή. Έτσι θεωρητικά δε μπορεί να προκύψει πρόβλημα. Παρόλα αυτά, στο λιγοστό διάστημα που μεσολαβεί από τον έλεγχο αποθέματος εώς τη περισυλλογή, έχει τύχει να εξαντληθεί κάποιο προϊόν.

Στη περίπτωση αυτή έχετε προπληρώσει για κάποιο προϊόν το οποίο δεν θα σας αποσταλεί. Σχετικά με το υπόλοιπο που προκύπτει είτε μπορεί απλά να συμψηφιστεί στην επόμενη παραγγελία σας (όποτε και αν είναι αυτή) είτε μπορείτε να μας δώσετε ένα λογαριασμό σας και να σας το καταθέσουμε άμεσα.

Θα σας εξυπηρετήσει πολύ να βλέπεται το λογιστικό σας υπόλοιπο μέσα από το eshop χονδρικής. Θα πρέπει να συνδεθείτε στο eshop κάνοντας είσοδο ή εγγραφή. Στη συνέχεια πατάτε το "ανθρωπάκι" με την επωνυμία σας πάνω δεξιά και σας πηγαίνει στο "Πίνακα Ελέγχου". Εκεί διαλέγετε από το αριστερό μενού "Λογιστικό Υπόλοιπο" , έτσι ενημερώνεστε αμέσως για το αν σας χρωστάμε ή μας χρωστάτε κάτι.


Γιατί το τηλεφωνικό σας κέντρο δεν έχει ηχογραφημένο ηχητικό μήνυμα καλωσορίσματος?

Όταν ξεκινάει ένα ηχογραφημένο μήνυμα, ξεκινάει και η χρέωση σας. Επίσης ακόμα και αν όλα τα τηλέφωνα είναι κατειλημμένα, εσείς θα συνεχίζετε να περιμένετε και κατ’επέκταση να χρεώνεστε.

Αποφεύγουμε τέτοιου είδους πρακτικές. Η διαφήμιση μας εις βάρος σας, δεν αρμόζει στο γνήσιο ενδιαφέρον που δείχνουμε στους συνεργάτες μας.


Κάθε πότε φέρνετε νέα προϊόντα?

Σε κάθε νέο τιμοκατάλογο χονδρικής θα βρείτε και πληθώρα από νέα είδη. Κάθε χρόνο κυκλοφορούν 5 νέοι τιμοκατάλογοι μας.

Ταυτοχρόνως το eshop χονδρικής είναι πάντα ενημερωμένο με όλα τα υπάρχοντα προϊόντα, νέες αφίξεις αλλά και παλαιότερους κωδικούς.  

Σκοπός μας είναι να ανανεώνουμε διαρκώς τη γκάμα μας με έξυπνα και ταχυκίνητα προϊόντα, προκειμένου να υπάρχει συνεχής ροή και να μη στοκάρουν οι πελάτες μας.