Τμήματα

 

Η ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΤΣΑΓΚΟΓΕΩΡΓΑΣ ΑΕ διαχωρίζει τα δομικά της τμήματα ως εξής:

  • σε αυτά που έχουν άμεση σχέση με την υποστήριξη του πελάτη,
  • και στα λειτουργικά τμήματα, τα περιφερειακά δηλαδή μέρη που στηρίζουν την επιχείρηση και της δίνουν τα απαραίτητα εφόδια για να αναπτυχθεί.

Αναλυτικά τα τμήματα "Υποστήριξης Πελατών" είναι:

  1. Τηλεφωνικό Κέντρο:

    Καταρτισμένο προσωπικό, έτοιμο να καταγράψει τις παραγγελίες σας, τα σχόλια σας, καθώς και να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία σας.

  2. Οργάνωση Αποθήκης / Διαλογή παραγγελιών:

    Άτομα με γνώση, δημιουργικότητα και υπευθυνότητα αναλαμβάνουν να οργανώσουν το χώρο του καταστήματος με το πρακτικότερο δυνατό τρόπο, να συλλέξουν προσεκτικά τις παραγγελίες σας και να σας εξυπηρετήσουν.

  3. Ταμεία:

    Γρήγορη και συνεπής εξυπηρέτηση από άτομα που γνωρίζουν καλά τη φύση της δουλειάς και τα προϊόντα.

  4. Αμπαλάζ:

    Έμπειρο προσωπικό συσκευάζει τη παραγγελία σας με απόλυτη προσοχή και ασφάλεια.

  5. Διανομή: 

    Επαγγελματίες οδηγοί του ιδιόκτητου στόλου της εταιρείας, μεταφέρουν άμεσα και επιμελώς τη παραγγελία στο χώρο σας (για εντός Αθηνών παραγγελίες) ή στο αντίστοιχο πρακτορείο μεταφορών εντός Αθήνας (για εκτός Αθηνών παραγγελίες).

Βασικό μέλημα και προτεραιότητα όλων των ατόμων που απαρτίζουν τα παραπάνω τμήματα και έρχονται σε καθημερινή επαφή με τους πελάτες είναι η άρτια και ουσιαστική εξυπηρέτηση τους.

  • Πωλήσεις: Ειδικευμένοι πωλητές επισκέπτονται το χώρο σας, προκειμένου να σας ενημερώσουν, να σας ακούσουν, να απαντήσουν στις απορίες σας και να καταγράψουν τα σχόλια σας.

Η εταιρεία μας δεν αποσκοπεί στη συχνή-έντονη προσωπική σχέση μεταξύ πωλητή-πελάτη προκειμένου να λάβει παραγγελίες. Προτιμά το μεγάλο αυτό κόστος να το χρησιμοποιήσει προς όφελος του πελάτη. Η εταιρεία αποσκοπεί σε μια διαυγή σχέση συνεργασίας που στηρίζεται στις ξεκάθαρες καλές τιμές, τη τεράστια ποικιλία, τα μεγάλα αποθέματα και τις σωστές ποιοτικές προδιαγραφές. Έτσι ο πελάτης δεν πληρώνει έμμεσα τα έξοδα των πωλητών και δε νοιώθει ποτέ δυσπιστία για τις αγορές του σε σχέση με το τι προσφέρθηκε σε άλλους πελάτες.

Τα "Λειτουργικά τμήματα" της εταιρείας είναι:

  1. Λογιστήριο:

    Κατηρτισμένο προσωπικό, ανταποκρίνεται με απόλυτη συνέπεια στις υποχρεώσεις της εταιρείας ως προς τρίτα πρόσωπα (δημόσιο, προμηθευτές, πελάτες, προσωπικό κλπ.)

  2. Μηχανογράφηση:

    Επιστημονικοί συνεργάτες αναλαμβάνουν τη συνεχή και ομαλή λειτουργία όλων των ηλεκτρονικών πληροφοριακών και διαχειριστικών συστημάτων της επιχείρησης.

  3. Προμήθειες: 

    Εξεζητημένο προσωπικό αναλαμβάνει να προμηθεύσει την εταιρεία με τα κατάλληλα προϊόντα, σωστών ποιοτικών προδιαγραφών, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές, από κάθε γωνιά της γης.

  4. Ποιοτικός έλεγχος: 

    Επιστημονικά καταρτισμένοι συνεργάτες ελέγχουν τα προϊόντα προκειμένου να συμμορφώνονται με τις απαιτούμενες ποιοτικές προδιαγραφές.

  5. Regulatory Affairs: 

    Επιστημονικοί συνεργάτες αναλαμβάνουν την εναρμόνιση των προϊόντων και διαδικασιών της εταιρείας με την ισχύουσα Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.