Βραβεία

 

 • 19 Δεκεμβρίου 2014

  Η εταιρία μας βραβεύεται από τον μεγάλο Ισπανικό Oίκο "Global Trade Leaders' Club" με το Διεθνούς φήμης βραβείο ποιότητας "International Trophy for Quality", ανάμεσα σε 7.500 συμμετέχουσες επιχειρήσεις από 90 χώρους του κόσμου.

 • 12 Φεβρουαρίου 2013

  Η εταιρεία αποκτάει επιτυχώς D&B DUNS κωδικό παγκόσμιας ταυτοποίησης απο την ICAP

  Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το πιστοποιητικό.

  Τι είναι ο κωδικός DUNS Number;

  THE D-U-N-S NUMBER® SYSTEM: ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
  Ο κωδικός DUNS Number είναι μια μοναδική ακολουθία 9 ψηφίων, η οποία ταυτοποιεί την εκάστοτε επιχειρηματική οντότητα σε παγκόσμιο επίπεδο.

 • 28 Φεβρουαρίου 2007

  Η εταιρία μας βραβεύεται από τον μεγάλο Ευρωπαϊκό Oίκο "ACTUALIDAD" και το περιοδικό "Magazine of tourism, Industry and commerce" το οποίο διανέμεται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως το Διεθνούς φήμης βραβείο "Ηγέτης σε Κύρος και σε Ποιότητα".

   Απόσπασμα από την επιστολή του βραβείου: Το βραβείο αυτό, που είναι αναγνωρισμένο σε διεθνές επίπεδο, δημιουργήθηκε το 1995 για να διακρίνει τους καλύτερους επιχειρηματίες, τους πραγματικούς κινητήρες της οικονομίας, που κυριαρχούν στις αγορές, σε αυτές τις τόσο απαιτητικές αγορές που δέχονται αποκλειστικά και μόνον, τους καλύτερα προετοιμασμένους. Εσείς είστε αυτοί που έχετε τη δύναμη του να οργανώσετε τη κοινωνία, με αυτή την μοναδική φροντίδα στην εξυπηρέτηση και στην ανώτερη ποιότητα, επειδή γνωρίζετε ότι το κλειδί στην επιτυχία βρίσκεται στον πελάτη.