Εξαγωγές

 

Το μέγεθος και η σύγχρονη δομή της εταιρείας, το επίπεδο και οι δυνατότητες των ανθρώπων που την απαρτίζουν, η ποικιλία και τα αποθέματα των προϊόντων που διακινεί και σίγουρα οι μοναδικές τιμές χονδρικής, μας δίνουν τη δυνατότητα να είμαστε εξαιρετικά ανταγωνιστικοί και στο εξωτερικό.

Η εταιρία, μία από τις μεγαλύτερες αποθήκες χονδρικής με Εποχιακά είδη στα Βαλκάνια, είναι απολύτως εξοικειωμένη με διαδικασίες εξαγωγής των προϊόντων της, διευκολύνοντας έτσι και εξυπηρετώντας ολοκληρωμένα τους πελάτες της σε οποιαδήποτε χώρα και αν βρίσκονται.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να σας προτείνουμε μεταφορικά πρακτορεία, να σας παρέχουμε ενδεικτικές χρεώσεις μεταφοράς και να σας λύσουμε οποιαδήποτε γραφειοκρατική ή διαδικαστική απορία σας απασχολεί. 

Εξαγωγή προϊόντων μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε χώρα, είτε αυτή ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση είτε όχι. 

Ενδεικτικά μπορεί να αναφερθεί ότι αυτή τη στιγμή η εταιρεία πραγματοποιεί εξαγωγές σε χώρες όπως η Κύπρος, Βουλγαρία, Πολωνία, Αλβανία, Μάλτα, Γερμανία, Ρουμανία, Σκόπια, Σουηδία κλπ.

Αν ενδιαφέρεστε να εισάγετε τα προϊόντα μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο sales@tsago.gr , γράφοντας μας το αίτημα σας στην Αγγλική (ή την Ελληνική) γλώσσα, προκειμένου να σας λύσουμε οποιαδήποτε διαδικαστική απορία και να ανταποκριθούμε επαρκώς και άμεσα στις ανάγκες σας. 

Πατήστε εδώ για να δείτε απαντήσεις σε συνηθισμένες ερωτήσεις.