Προμήθειες Χονδρικής

 

Νευραλγικό κομμάτι της εταιρείας αποτελούν οι Προμήθειες-Εισαγωγές.

Πρωταρχική ευθύνη του τμήματος είναι να παρακολουθεί ανελλιπώς την ελληνική αγορά, τις τιμές, τις τάσεις και τις νέες μόδες σε τοπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο με τελικό σκοπό την επιτυχημένη Χονδρική Πώληση του εκάστοτε προϊόντος.

Με εφόδια την εκτενή έρευνα αγοράς, την εμπειρία και την επιστημονική γνώση ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της γης προκειμένου να ψάξει για τα καλύτερα προϊόντα, να τα αξιολογήσει από κοντά, να κλείσει τις ανταγωνιστικότερες συμφωνίες και να οργανώσει την έγκαιρη αγορά τους, προκειμένου να είναι διαθέσιμα τη κατάλληλη χρονική στιγμή.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην άκρως ανταγωνιστική τιμή των προϊόντων με τις σωστές πάντα ποιοτικές προδιαγραφές.

Η κατάλληλη αρχική τιμή δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να πουλήσουν με μεγάλα περιθώρια κέρδους και ταυτοχρόνως να ανήκουν στους ανταγωνιστικότερους της αγοράς.

Κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται από την εταιρεία Χονδρικής, συστηματοποιώντας την εισαγωγική διαδικασία, εισάγοντας μεγάλο όγκο εμπορευμάτων (>400container / έτος) και ταξιδεύοντας ακατάπαυστα σε οποιοδήποτε μέρος της γης παρουσιάζει εμπορικό ενδιαφέρον.
Ενδεικτικά, στην εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε προϊόντα από: Κίνα, Χονκ Κονγκ, Ινδία, Ινδονησία, Μαλαισία, Πακιστάν, Τουρκία, Ιταλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ισπανία, Ελλάδα κλπ.

Εδώ θα βρείτε κινέζικα προϊόντα χονδρική αλλά και πολύ μεγάλη ποικιλία σε Ευρωπαϊκά προϊόντα και προϊόντα Ελληνικής παραγωγής.

Αξίζει να τονίσουμε ότι η εταιρεία στηρίζει κατά προτεραιότητα τους Έλληνες προμηθευτές και εφοδιάζεται με προϊόντα ελληνικής παραγωγής όπου αυτά είναι διαθέσιμα και ανταγωνιστικά.

Έτσι γίνεται αντιληπτό γιατί με τόση θέρμη ισχυριζόμαστε ότι εδώ θα βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα, τη κατάλληλη στιγμή, με κατάλληλες ποιοτικές προδιαγραφές και στη κατάλληλη τιμή.